Tämän reseptin ideana on enempikin näyttää miten eri vihannekset voi pilkkoa helposti. Tämä salaatti on pikkunaposteluun sopiva suuhunpantava, kun päivän energiamäärä on jo saatu mutta jotain tekee silti mieli vielä napostella.
Vihreä salaati oliiveilla, tarveaineet.
- Kivettämiä oliiveja (saa olla paprikatäytteellä)
- Jäävuorisalaattia (käytin tässä kahta eri laatua)
- Paprikaa (käytin puolikkaan)
- Kurkkua (käytin 1/3 osan kurkusta)
- Kirsikka-, terttu- tai luumutomaatti (käytin 12 kpl)
- Porkkanaa, multainen versio (yksi)
- Saloottisipulia (puolikas)
- Isoja kapriksia (käytin 3 kpl)
- Juuripersiljaa (”palanen”)
- Kastike: etikkaa, oliiviöljyä, suolaa ja valkopippuria
Aloita pilkkomalla eri tarveaineet.
Pilko terävällä veitsellä tarveaineet riittävän pieniksi.
Saloottisipulin pilkkominen